Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/home/u7796506/istanbulgazeteilan.com/wp-content/uploads/2021/03/cropped-gazete-ilan.jpg) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/istanbulgazeteilan.com/:/tmp/) in /www/wwwroot/istanbulgazeteilan.com/wp-includes/functions.php on line 3572

Hakkımızda

Firmamız 2009 yılında kurulmuş olup gazete ilan ve reklam sektöründe tecrübeli, hızlı güvenilir ve ekonomik fiyat seçenekleri ile ilan vermeyi hedefleyen, sağlayan ilan servisidir. Gerek eleman ilanları, gerekse de kayıp ilanı, vefat ilanı ve diğer duyuru niteliğindeki ilanların tasarımı, ilan metinlerinin hazırlanması, örnek çalışmaların yapılması ve yayına uygun hale getirilmesi gibi bir çok hizmeti sizlere sunmaktayız.

Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Dünya gazeteleri ve bir çok ulusal ve yerel gazete ilanı almakta – yayınlamakta olan ilan bürolarımız sayesinde uygun fiyata en ekonomik avantajlı ilanı yayınlatma hedefimiz ile sizlere hizmet sunmaktayız.

Gazete ilanları vermek ve gazete ilanı yayınlatmak, teklif almak için ilan servislerimize günün her saati irtibat telefonlarımızın bulunduğu sayfamızdan istanbulgazeteilan.com/bize-ulasin/ ulaşabilirsiniz.

7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunan firmamız Hürriyet, Posta, Sabah, Sözcü, Dünya ve bir çok gazeteler ile çalışmaktadır.